Met korting naar de Efteling?!

Lange wachtrijen voor je fave attracties zijn nooit leuk, right? Gelukkig heeft de Efteling een handige oplossing bedacht. Extra korting als jij de rijen korten helpt te maken. Win-win!

Drukte voorkomen

Op dit moment betaal je elke dag dezelfde entreeprijs als je een bezoekje wil brengen aan de Efteling. Vanaf 3 februari 2020 zal de entreeprijs afhankelijk zijn van hoe druk het is in het park. Dit heeft het attractiepark besloten om de drukte te voorkomen en beter te verdelen over verschillende dagen.

Goedkoper of duurder?

Hoe rustiger hoe goedkoper het entreekaartje zal zijn. Op een drukke dag betaal je 45 euro en op een rustige dag kost een kaartje 36 euro (als je het kaartje online koopt). Goed nieuws, het goedkoopste kaartje wordt twee euro goedkoper dan de huidige ticketprijs!Dit laat de Efteling weten op hun website.

Check hieronder een overzicht van de nieuwe prijzen:

Meer genieten!

‘We willen graag dat elke gast een topdag beleeft in de Efteling. We weten dat gasten meer genieten als het niet zo druk is in het park. Ze hoeven minder lang te wachten, kunnen meer attracties bezoeken en hebben meer rust om bijvoorbeeld ook te genieten van samen eten’, geeft de directeur van de Efteling als reden voor de nieuwe ticketprijzen.

Dit is een supergoed idee, toch?

Beeld: Instagram @efteling

 

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen