De Malibu-zangeres is een tijdje afwezig geweest van social media. Ze verwijderde zelfs alle berichten van haar Instagram. In een interview met ET vertelde de girl dat het goed voor haar is om af en toe dingen te veranderen.

California bosbranden

Bijna twee weken geleden zijn een aantal celebs hun huizen verloren door de bosbranden in California, waaronder ook Miley. Toen werd haar stilte op social media kort doorbroken door wat stories op haar Insta. Ze postte over de gevolgen voor hun paleisje na de bosbranden. Heartbreaking! But, hierna was het weer een tijdje stil op haar pagina.

Back in the game

But Miley is back en dit keer met nieuwe muziek! Miley postte een aantal previews van haar nieuwe liedje met Mark Ronson. De caption is onder elk bericht hetzelfde: ‘11/29’… Zou dat betekenen dat hun nieuwe single 29 november uitkomt? OMG, dat is morgen al!

Als je haar insta bekijkt, zie je dat de video’s de zin ‘Breaks like a heart’ vormen. Zou dit de naam zijn van het nieuwe nummer? Wij kunnen in ieder geval niet wachten, welcome back Miley!

Beeld: Instagram, Twitter

LEES OOK: