K-pop tweets

Miljarden tweets over K-pop in één jaar

Oh my gosh! Het afgelopen jaar zijn er zo’n 6,1 miljard tweets geplaatst over K-pop. De tweets gaan voornamelijk over de superleuke band BTS, die deze maand de hitlijsten veroveren met hun nummer Dynamite.

K-pop trekt miljarden tweets

K-pop was voorheen superpopulair in Zuid-Korea en de Aziatische buurlanden, maar nu zijn er fans over de hele wereld! De fans op Twitter weten elkaar te vinden door middel van de hashtag #KpopTwitter. Op deze manier kun je onderling praten over de laatste nieuwtjes en leukste artiesten. Cool!

In het overzichtje hieronder kun je zien welke landen het vaakst #KpopTwitter gebruiken:

1 1

Tweets over de populairste K-pop artiesten

BTS is op dit moment het meest trendy, duh! Toch wordt de band GOT7 ook steeds populairder. In dit overzicht kan je zien welke K-pop bands ook superpopulair zijn op Twitter en welke liedjes megatof zijn!

2 1
3

Global live party

Goed nieuws voor alle fans! Twitter organiseert een exclusieve Decade of #KpopTwitter global live party op #TwitterBlueRoom. K-popsterren Sunmi van Wonder Girls, Kihyun en Hyungwon zullen aanwezig zijn op Twitter om te praten over K-pop, gaaf! Fans kunnen vragen stellen via de hashtag #AskKpopTwitter.

Lees ook:

Beeld: Brunopress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen