Millie Bobby Brown speelt Eleven in Stanger Things. Toen Millie haar hoofd kaal moest scheren voor de opnames van Stranger Things, veranderde haar leven. Why?!

Kaal

‘De dag dat ik mijn hoofd kaal schoor, was het meest besproken moment uit mijn leven. Wanneer het laatste deel van mijn haar werd afgeschoren, besefte ik me dat ik me niet meer kon verschuilen achter mijn haar. Dat is wat ik altijd deed. Maar als ik naar mezelf kijk, denk ik: Ik heb een boodschap die ik aan alle meisjes wil overbrengen. Ik wil meisjes inspireren en vertellen dat het niet belangrijk is hoe je eruitziet. Wat ik belangrijk vind, is zorg en liefde.’ Dit zette de actrice onder een filmpje dat ze postte op Instagram.

Eye- opener

Ze reageerde ook op W Magazine. Ze vertelt dat haar kale hoofd geen big deal was. Ze vond het juist wel cool. Ze vond het alleen vervelend dat mensen haar van top tot teen bekeken. ‘Ze staarden naar me en lachten me uit zonder te weten of ik ziek was of niet. Dat deed pijn, maar het heeft me wel aan het denken gezet.’ Het was voor de girl dus een echte eye- opener.

Beste thing ever

But after all, voor Millie was het kaal scheren van haar hoofd het beste wat ze ooit heeft gedaan. Ze heeft geleerd om boven haar ‘kaalheid’ te staan en wil heel graag meisjes kunnen inspireren. You go girl!

Beeld: Giphy, BrunoPress

LEES OOK: