Monica Geuze Lars Veldwijk

Monica Geuze kan Lars Veldwijk soms wel vervloeken

In de eerste aflevering van het tweede seizoen van Like Monica, vertelt Monica Geuze dat ze haar ex Lars Veldwijk soms wel kan vervloeken door zijn vertrek naar Zuid-Korea.

Monica Geuze en Lars Veldwijk

Monica Geuze vertelt in de eerste aflevering van Like Monica, dat zij het erg vervelend vindt dat Lars in Zuid-Korea woont. Hierdoor kan hij niet even snel op en neer om Monica te helpen bij de opvoeding van hun dochter Zara-Lizzy. Zo vertelt de girl: ‘Laatst was Zara-Lizzy anderhalve week doodziek. Ze moest alleen maar spugen. Ik moest gewoon werken, maar tegelijkertijd moest ik ook thuis zijn. Je kan het niet samen opdelen en op zulke momenten kan ik Lars echt vervloeken.’

 Mooie momenten

Naast zware momenten maakt Monica ook alle mooie momenten van Zara-Lizzy mee: ‘Ze gaat nu zoveel praten en ik maak al haar woorden mee. Ik vind daarom ook dat ik eigenlijk niet mag klagen.’ Daarnaast is de girl ook blij dat haar huidige vriend Robbert ook zo leuk met Zara-Lizzy is. Gelukkig hebben Monica en Lars op dit moment geen ruzie en zijn de twee op good terms. Wij zijn mega benieuwd wat we in de volgende aflevering van Like Monica kunnen zien! Jij ook?

Lees ook: 5x de lekkerste recepten met avocado

Maak ook: Quiz: Hoe goed ken jij de lyrics van de song ZITTI E BUONI van Måneskin?

Beeld: Instagram @monicageuze / Bron: Girlscene.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen