Monica Geuze tweede boek slapeloze nachten

Monica Geuze komt met tweede boek

Monica Geuze maakt via Instagram bekend dat ze een tweede boek gaat uitbrengen, dit doet ze met een bijzondere foto.

Monica Geuze tweede boek

Haar eerste boek My Way, dat Monica uitbracht in 2017, gaat over haar weg naar succes. In haar nieuwe boek Unreleased, dat op 30 maart uitkomt, deelt ze honderden foto’s en insights die ze nog nooit eerder heeft gedeeld. Foto’s die ze alleen naar vrienden stuurt. Foto’s die ze nooit op Instagram zou plaatsen, foto’s uit shoots die niet door de keuring kwamen, de gekste selfies en de intiemste foto’s met dochter, familie en vrienden. In dit boek deelt Monica waar ze trots op is, waar ze iets minder trots op is, haar voor de buitenwereld best bewaarde geheim én een hoop foto’s die ze voorheen nooit zou publiceren. Heel tof!

Lees ook: Juicy Wednesday: Is dit het bewijs dat Monica Geuze weer zwanger is?

Met de billen bloot

Monica: ‘De meest voorkomende reactie die ik krijg op het delen van mijn leven via social media is dat mensen het zo ‘real’ vinden. Maar is dat wel zo? Ja, ik vind zelf dat ik te allen tijde mezelf ben en nooit een act opvoer online, maar ergens zijn de foto’s die ik post niet altijd de realiteit. Ook al vind ik dat ik
online compleet mezelf ben, laat ook ik niet 100% van mezelf zien. Uiteraard geeft dit een vertekend
beeld en is het tijd om letterlijk en figuurlijk met de billen bloot te gaan!’ Wij kunnen nu al niet wachten om het boek te lezen!

Doe ook deze quiz: Welk liedje uit High School Musical beschrijft jouw leven?

Beeld: Instagram @monicageuze / Bron: rtlboulevard.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen