noah centineo single boy body

Movietime met Noah Centineo

Speciaal voor alle Noah Centineo lovers hebben wij alle movies op een rijtje gezet waar de hottie in te zien is. So, wanneer ga jij met je bestie een Noah-marathon houden?

#The Gold Retrievers

In 2009 was Noah te zien in deze movie. Hij speelde hier de rol van Josh Peters. In de film ging de hottie, samen met zijn girls bestie en zijn hond, op zoek naar een schat in een betoverend bos.

#Turkles

In deze movie ging Noah op schildpaddenkamp. Samen met zijn kampbuddies deed hij er alles aan om de turtles uit de handen van gemeneriken te houden.

#SPF-18

In de romantische movie SPF-18 staan zon, zee, muzikanten en Malibu centraal. Als klap op de vuurpijl: hottie Noah Centineo!

#Can’t Take It Back

Halloween komt steeds dichterbij. Wil jij creepen met Noah Centineo? Can’t Take It Back is dan echt een movie voor jou! Hier vinden twee scholieren het grappig om nare opmerkingen te plaatsen op een Facebookpagina van een meisje dat zelfmoord heeft gepleegd. Al snel komen de twee erachter dat dit nare gevolgen voor hen heeft…

#To All The Boys I’ve Loved Before

Deze movie ken je vast wel! Niet? Bekijk hem dan snel op Netflix! Noah is hier namelijk een van de hoofdrolspelers.

#Sierra Burgess Is a Loser

Van deze movie kunnen we pas echt van Noah genieten. De boy stuurt een berichtje dat bedoeld is voor de knappe Veronica. But, Sierra Burgess is degene die het berichtje krijgt en met de boy gaat appen. De twee krijgen al snel een romantische klik. Een probleem: Jamey (Noah) weet niet dat hij met Sierra Burgess praat.

#Swiped

Deze movie is nog niet uit, but eind dit jaar kun je hem bekijken! De film gaat over een groep nerds die besluiten een hook-up app te ontwikkelen…

#Charlie’s Angels

Deze film is nog niet uit en ook nog niet gefilmd! But, it’s coming. De movie gaat over Charlie, een mysterieuze jongen die drie privédetectives in dienst heeft. Wanneer zij de opdracht krijgen een ontvoering op te lossen, loopt dit totaal uit de hand. Noah zal te zien zijn als lover van één van Charlie’s Angels.

https://www.instagram.com/p/BoeTmBvh-0d/?taken-by=ncentineo

Beeld: YouTube, Netflix, Instagram

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen