MTV’s Rijk Hofman komt met een nieuw programma

Yay, er is een nieuw YouTube format happening. MTV komt met de gloednieuwe battle show Je Moeder. Hierin zullen influencers, YouTubers en artiesten het tegen elkaar opnemen in een strijd om de beste grappen.

Je Moeder

Het nieuwe programma wordt gepresenteerd door Rijk Hofman en zijn co-host Edson Da Graça. Rijk zal de drie battle rondes begeleiden en Edson bereidt de kandidaten zo goed mogelijk voor op de spannende en hilarische strijd. De afleveringen zijn, vanaf 19 februari, elke dinsdag en donderdag om 16:00 uur te zien op het MTV YouTube-kanaal. Daarnaast zal het vanaf 24 februari ook elke zondag om 20:00 uur op de zender worden uitgezonden.

Drie rondes

In de eerste ronde zullen de kandidaten met klassieke ‘Je Moeder’ grappen moeten komen. Daarna wordt het een stuk persoonlijker, als ze elkaar flink te grazen mogen nemen. En in de laatste ronde zal de knock-out plaatsvinden. De persoon die met de beste knock-out grap komt, wint. De beste trash-talker wordt bepaald door Rijk en Edson. Het programma doet ons een beetje denken aan het te leuke, Amerikaanse programma Drop The Mic, mede gepresenteerd door Hailey Bieber. Je Moeder zal, als je het aan ons vraagt, echt een hit worden.

De deelnemers

De volgende BN’ers gaan met elkaar de strijd aan:

Keizer vs Loopers

Lena vs Stacy

Anouar (Anouarvines) vs Ismail Ilgun

Diiggys (Naik Byusa) vs Korthom (Thomas Brok)

Royalistiq vs Don (de Jong)

Ta Joela vs Ponkers (Jesper en Martijn)

Ricongelooflijk (Rico) vs Jeroen Holtrop

Koen Kardashian vs Jody Bernal

Vonneke Bonneke en Selma Omari vs Vriendloos (Brandon & Willem Chen)

Peter Nauts vs Hanwe

https://www.instagram.com/p/BtVmlVDBU4q/

Beeld: Instagram

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen