TGIF, it’s Friday. Begin je weekend goed met de nieuwste tunes! Believe us, deze week zijn het weer hele goede. Wij hebben onze Hitkrantplaylist weer voor jullie bijgewerkt en de highlights onder elkaar gezet, easy listening.

Klik op de afbeelding voor de Hitkrantplaylist:

#Trobi – We Can Change (Infinity)

Trobi a.k.a. Bryan is op weg naar een meer ‘club’ Trobi en met deze song is hij zeker goed op weg. We Can Change is een samenwerking met zanger Jake Reese, bekend geworden door X-Factor.

#Kehlani – Nights Like This ft. Ty Dolla $ign

De girl heeft een hoop meegemaakt, maar gelukkig kan ze haar emoties kwijt in haar muziek. Ze brengt prachtige songs de wereld in! Dit liedje is een samenwerking met rapper Ty Dolla $ign. Ty is de boyfriend van een andere highlight van de dag, namelijk Lauren Jauregui.

#Bizzey – DRUP ft. Kraantje Pappie, Jonna Fraser & Ramiks

De voormalige Yellow Claw-MC is on a roll. Hij scoort hit na hit uit en na vandaag knalt hij er zeker weten weer de hitlijsten in. DRUP is een samenwerking met Kraantje Pappie, Jonna Fraser en Ramiks. Dit clubje werkte ook samen aan de heerlijke Ik Heb Je Nodig van Kraantje Pappie. Vanmiddag om 14:00 komt de videoclip van DRUP online.

#Lauren Jauregui – More Than That

Na de breuk met Fifth Harmony is Lauren zich volop gaan focussen op haar solocarrière. Haar singleExpectations deed het helaas niet zo goed als ze had gehoopt, maar wij denken dat More Than That daarentegen wel zal aanslaan. It’s a good one!

#Sam Smith – Dancing With A Stranger ft. Normani

Er is geen twijfel over mogelijk dat Sam Smith gewoon een heerlijke stem heeft, maar als hij dan ook nog eens een samenwerking me Normani aangaat, damn! Ook Normani is hard bezig met het werken aan haar solocarrière na de break met Fifth Harmony.

Beeld: Instagram, Spotify, YouTube

LEES OOK: