New Music Friday #3

It’s Friyay! Nieuwe songs vliegen ons vandaag weer om de oren. Wij hebben de vijf highlights er voor jullie uitgehaald en toegevoegd aan onze Hitkrant playlist. Het zijn weer heerlijke tunes, dus zet de playlist op shuffle en ga relaxed het weekend in.

Klik op de afbeelding en ga naar de playlist:

#Ariana Grande – 7 Rings

Ein-de-lijk is ‘ie er! Het nummer dat Ari de laatste tijd op Instagram teasete. In het nummer zingt ze over ringen die ze aan haar ‘bitches’ gaf. Hiermee verwijst Ariana naar de vriendschapsringen die ze met zes vriendinnen kocht in New York. Fun fact: het nummer klinkt net als de klassiekerMy Favorite Thingsvan The Sound Of Music. Ariana heeft er haar eigen roze, moderne twist aan gegeven.

#Jack & Jack – Barcelona

Het superhottie duo Jack & Jack hebben het chille nummer Barcelonauitgebracht. De twee hebben een hele tijd in de hitlijsten gestaan met hun single Risefeaturing Jonas Blue. Barcelonais naTensionhet tweede nummer van hun toekomstige album A Good Friend Is Nice.

#Maggie Rogers – Burning

Maggie heeft een superfijne en mooie stem en haar liedjes hebben allemaal een beetje dezelfde sound. Burning is het elfde nummer op haar debuutalbum Heard It In A Past Life. Het nummer gaat erover dat je zo verliefd bent dat het brand. Nou dat hebben we allemaal wel eens meegemaakt right?

#Sigrid – Don’t feel like crying

Ze was vorige week onze girl crush Friday en nu komt de girl weer met een heerlijke nieuwe song. Don’t Feel Like Crying gaat over het feit dat iedereen zijn eigen manier heeft om met verdriet om te gaan. In de song zingt ze dat zij bijvoorbeeld simpelweg niet kan huilen. Dit liedje is perfect om op te dansen in je kamer en al je frustraties eruit te gooien. Thank you Sigrid!

#Why Don’t We – BIG PLANS

De boyband Why Don’t We geeft hun fans een New Years gift met hun nieuwe song BIG PLANS. Het nummer is nog maar net uit en wordt nu al massaal gedraaid. Het staat zelfs al op nummer 1 op de iTunes hitlijst. De boys klinken weer geweldig en stelen met deze song de harten van al hun fans. Wij kunnen niet wachten op de muziekvideo!

Beeld: YouTube, Spotify

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen