New Music Friday #4

It’s Friyay! Ook vandaag zijn er weer veel songs, maar ook albums uitgekomen. Wij hebben de nieuwe muziek even doorgespeurd en de highlights er voor jullie uitgehaald. Beluister ze nu via onze Hitkrant playlist. Happy Friday, girls!

Klik op de afbeelding en ga naar de Hitkrant playlist:

 

#Dua Lipa – Swan Song

Swan Song is de titelsong voor de nieuwe motionpicture film Alita: Battle Angel. Ook de videoclip staat in teken van de nieuwe film, die 14 februari in de bioscoop zal verschijnen. Dua Lipa speelt zelf een rol in de videoclip.

#Olivia Holt ft. Nicky Romero – Distance

De Amerikaanse Disney-actrice Olivia Holt brengt vandaag deze amazing song uit in samenwerking met Nicky Romero. Nicky is een Nederlandse dj die al eerder samenwerkte met artiesten als: Anouk, David Guetta, Calvin Harris en meer.

#Dave Roelvink ft. FMG – Heisa

Dit is al de derde samenwerking tussen Dave Roelvink en FMG. Eerder maakte zij al de songs Tequilaen XO. Ook Heisais weer een heerlijk nummer en zal zeker overal gedraaid worden.

#Julia Michaels ft. Selena Gomez – Anxiety

Vandaag is het nieuwe album, Inner Monologue part 1, van Julia Michaels uitgekomen. Een van de songs op het album is Anxietyin samenwerking met de beautiful Selena Gomez. Het nummer is heel persoonlijk en gevoelig, great job girls!

#Little Mix ft. Ty Dolla $ign – Think About Us

In 2018 brachten de girls het nummer Think About Usal uit op het album LM5. Vandaag is de versie met rapper Ty Dola $ign uitgekomen en de song heeft gelijk een ander gevoel gekregen. Little Mix bewijst keer op keer dat ze van alle markten thuis zijn.

Beeld: YouTube, Spotify

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen