Yaaas, het is vrijdag en er zijn weer heel veel lekkere nummers uitgekomen. Zo hebben Maan en Jayh allebei een album uitgebracht en hebben ook Frenna, Jonna Fraser en Cardi B weer supertoffe tracks gemaakt! Wij hebben voor jou de nieuwste songs aan onze playlist toegevoegd. Ready om te dansen?

Klik op de afbeelding, gooi je volume omhoog en ga losss!

#Waar Ga Je Heen

Maan heeft haar eerste Nederlandse EP uitgebracht. Op de EP staan zeven songs en één daarvan zingt zij samen met Jonna Fraser. Ook Paul Sihna is op de EP te horen.

Ben jij benieuwd wat Maan vertelt over haar album? Blijf Hitkrant.nl dan goed in de gaten houden, want volgende week komt ons interview met de girl online!

#10

Wow! Jayh maakt ondertussen al tien jaar muziek. Vandaag heeft de boy z’n album 10 uitgebracht. Op het album staan twaalf songs en zijn onder andere Josylvio, Tabitha, Bizzey en Mula B te horen. Ben jij ready om helemaal los te gaan?

#Money

Cardi B heeft een druk jaar achter de rug. De girl release haar debuutalbum Invsaion of Privacy en ze kreeg een dochtertje Kulture. Maar Cardi is nu weer helemaal klaar voor nieuwe muziek. Deze week bracht ze haar nieuwe song Money uit.

Beeld: Spotify, Waar Ga Je Heen

LEES OOK: