one direction reünie

New Music Friday #49

Yay, it’s Friday! Tijd voor nieuwe muziek. We hebben de Hitkrant playlist voor jullie klaarstaan met de nieuwste songs van deze week. Daarnaast hebben wij ook de highlights even voor je op een rijtje gezet. Check it out!

Klik op de afbeelding en je bent klaar voor het weekend!

#KALVIJN – Nee

Kelvin aka Kalvijn is een van de hotste YouTubers van het moment en hij blijft ons verrassen. Na Nu Al Miljonair en Ik Word Papa, gaat de boy mee met de YouTube trend van 2018: distracks.

#BASTILLE – Grip

Bastilleheeft in samenwerking met producergroep Seeb een nieuwe song uitgebracht, genaamd Grip. De groep Seebis van Noorse afkomst en vooral bekend van hun remix van I Took A Pill In Ibiza.

# ZAYN MALIK – Good Years

Deze boy is lekker bezig. Zayn geeft de fans wat ze willen, want terwijl we met smacht wachten op zijn nieuwe album, dat 14 december uitkomt, verwent hij ons met voorproefjes. Good Years is na Rainberry al het tweede nummer van het album Icarus Falls, dat hij vervroegd heeft uitgebracht.

#VINCHENZO – Do So Much

Producer MOKS heeft een dope song uitgebracht met Vinchenzo genaamd Do So Much. MOKS is nog niet bekend bij ons, maar hottie Vinchenzo natuurlijk wel. Het is een heerlijke song, dus zeker een aanrader!

Beeld: Spotify, Instagram

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen