New Music Friday #5

It’s Friday en dat betekent nieuwe muziek. Er zijn vandaag weer een hoop nieuwe tunes uitgekomen en wij hebben de highlights voor jullie op een rijtje gezet. Ook zijn ze weer toegevoegd aan onze Hitkrant playlist, dus zet hem op shuffle en ga swingend het weekend in.

Klik op de afbeelding en luister naar de Hitkrant playlist:

 

#Nienke Plas – HOUD ME VAST

He’s back! Na haar fantastische hit VRIJDAG, brengt Nienke nu weer een amazing song uit. HOUD ME VAST is weer een gevoelig liedje. Ze is funny, superknap, kan dansen, zingen, wat kan deze vrouw niet? Vanmiddag om 14:00 uur komt de videoclip online en wij zitten alvast klaar.

#Billie Eilish – Bury A Friend

Billie’s debut album When we fall asleep, where do we go?komt uit op 29 maart. De song Bury A Friend is een van de songs op dat album. De videoclip is supercreepy, maar heel cool tegelijk. Precies zoals we van de creatieve Billie gewend zijn. Bury A Friend een heerlijke song en zal bij ons op repeat staan.

#Nina Nesbitt – The Sun Will Come Up, The Seasons Will Change (Album)

De superknappe Nina Nesbitt heeft een stem van een engel en brengt vandaag haar nieuwe album uit. The Sun Will Come Up, The Seasons Will Changeis een album dat een verhaal vertelt van een jonge vrouw in haar twintiger jaren. Het is een combi tussen up-beat en gevoelige songs. Voor iedereen wat!

#Dimitri Vegas & Like Mike ft. Frenna – Daar Gaat Ze (nooit verdiend)

Er gaat geen vrijdag voorbij dat een Nederlands rapper een song uitbrengt. Zo dus ook vandaag. Rapper Frenna brengt in samenwerking met Dimitri Vegas en Like Mike hun versie van Daar Gaat Ze uit. Het origineel is van Clouseau, een Belgische popgroep.

Beeld: Instagram, YouTube, Spotify 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen