New Music Friday #50

Friyay! Tijd voor some new music. We hebben de Hitkrant playlist weer voor jullie bijgewerkt met frisse, nieuwe tunes. De highlights van vandaag hebben we op een rijtje gezet, dus check them out en je bent klaar voor het weekend.

Klik hier op de afbeelding en luister naar onze playlist.

#Famke Louise ft Ronnie Flex – Alleen Door Jou

De tortelduifjes hebben samen weer een song uitgebracht. Een echte kerstplaat dit keer! Vanmiddag om 14:00 komt de veel besproken clip online. Hier zou duidelijk worden wat precies de relatiestatus van Ronnie Flex en Famke Louise is, spannend!

 #Ariana Grande – Imagine

De girl zit niet stil! Kort na haar hit Thank U, Next, komt ze nu alweer met een andere, mogelijke, hit. Imagine gaat over de ontkenning rondom relaties, oeh juicy…

#Zayn – Icarus Falls (Album)

De afgelopen weken kwam Zayn al met voorproefjes van het album, zoals Good Years en No Candle Light met Nicki Minaj. Ook heeft hij samengewerkt met Timbaland voor het nummer Too Much. Het album bevat maar liefst 27 nummers, wow!

#Jonna Fraser – Come Thru

De rappers Jonna Fraser en YOUNGBAEKANSIE zijn vandaag met het nummer Come Thru uitgekomen. Jonna staat met bijna al zijn songs in de hitlijsten, but YOUNGBAEKANSIE is nieuwe voor ons. Voor zover we hebben gehoord klinkt hij  supergoed!

#Zefanio ft. Josylvio –Lifestyle

Rappers Zefanio en Josylvio hebben samengewerkt aan een nieuwe plaat, genaamd Lifestyle. Het is een heerlijke song kunnen we je vertellen. De twee hebben al eerder samengewerkt aan onder anderen No Go en Digits.

 Beeld: Instagram, Spotify

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen