It’s Friyay! Het is weer tijd voor nieuwe muziek girls. Deze week zijn er weer een hoop heerlijke tunes de Spotify lijsten binnengedrongen. We kunnen ze niet allemaal bespreken, dus wij hebben er een paar voor jullie uitgepikt. Enjoy de highlights van deze week!

Luister hier onze Hitkrant afspeellijst.

#5 Seconds Of Summer ft. Julia Michaels – Lie To Me

De boys hebben de song Lie To Mevan hun album Youngbloodopnieuw uitgebracht. Dit keer in samenwerking met zangeres Julia Michaels. Ze klinken supergoed samen!

#Kris Kross Amsterdam ft. Maan, Tabitha, Bizzey – Hij Is Van Mij

Dat het een top liedje zou worden was al te verwachten. Een samenwerking van amazing artiesten op één track. En ja hoor, ze hebben het waargemaakt. Hij Is Van Mijis een heerlijk love song over een strijd tussen twee girls om een boy. Can’t wait voor de videoclip!

#Boef – 93 (Album)

Het nieuwe album van rapper Boef is een erg persoonlijk album, met songs over onder anderen het straatleven. Je kan horen dat de teksten van diep van binnen komen.

#DJ DYLVN ft. Hansie, Tabitha – Speling

Again, een heerlijke dansplaat van DJ DYLVN. De song is in samenwerking met Tabitha en Hansie. Dit is een van die liedjes die de hele dag in je hoofd blijft zitten.

#Shawn Mendes ft. Leon Bridges– Why (Remix)

Yes Shawn is here again! De boy heeft momenteel een kleine social media break, maar gelukkig kunnen we van hem blijven genieten dankzij zijn liedjes. En zeg eens eerlijk, remixes met Shawn zijn nooit verkeerd.

Beeld: Instagram, YouTube

LEES OOK: