Ariana Grande

New Music Friday met Ariana Grande en Maan

Het is weer zover! Het is New Music Friday en je favoriete artiesten hebben supertoffe nummers uitgebracht. Met vandaag onder andere nieuwe songs van Ariana Grande en Maan. Let the weekend begin!

Ariana Grande feat. Doja Cat and Megan Thee Stallion34+35 (Remix)

Het nummer 34+35 van Ariana Grande was al goed, maar de girl heeft wat spice toegevoegd door Doja Cat en Megan Thee Stallion aan de remix toe te voegen. De twee rappers hebben een lekkere flow en vullen Ariana goed aan. We love it!

Thomas Acda, Paul De Munnik, Maan en Typhoon – Als Ik Je Weer Zie

Dit was misschien een samenwerking die je niet zag aankomen, maar de stemmen van Thomas Acda, Paul De Munnik, Maan en Typhoon passen perfect bij elkaar. Ze zingen in harmonie en geven je het gevoel alsof je even lekker wegwaait op het strand. Wat een vibe!

Selena Gomez – De Una Vez

De knappe Selena Gomez heeft ons compleet verrast met het nieuws dat ze vandaag een nieuwe song zou droppen. De girl zingt in het Spaans in haar nieuwe song De Una Vez en het klinkt heel naturel. Wij hopen op meer Spaanstalige songs van Selena, hihi.

ZAYN – Outside

De boy heeft vandaag zijn nieuwe album Nobody Is Listening gedropt en wij zijn enthousiast! Zayn heeft nog niet van elke nieuwe song van zijn album een clip uitgebracht dus je moet het voor nu even doen met de audioversie. Het nummer Outside gaat over het gemis van een liefde na een break-up. Het is voor velen van ons heel herkenbaar, want hoe ga je na een break-up om met je gevoelens?

Frenna – DRAGON ROLL

Je zou misschien denken dat het nieuwe liedje van Frenna over een sushiroll gaat, maar dat is allesbehalve waar, hihi. De boy geeft ons vakantie vibes met zijn clip die is geschoten in Dubai. De boy geniet van zijn leven!

Beeld: Getty Images / NCB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen