Billie Eilish muziek

New Music Friday met Billie Eilish en Delany

Nog even een paar uurtjes doorknallen met je werk of school en dan heb jij weekend! Hoe kun jij je weekend goed beginnen? Nou, zet deze toffe, nieuwe nummers op van je favoriete artiesten. Met vandaag nieuwe songs van onder andere Billie Eilish en Delany.

Billie Eilish ft. ROSALÍA – Lo Vas A Olvidar

Waar Selena Gomez ons eerst verraste met haar Spaanstalige nummer De Una Vez, heeft Billie Eilish ons nu geblessed met het nummer Lo Vas A Olvidar. Hierin is ook de Spaanse zangeres ROSALÍA te horen. Wij zijn onder de indruk, want Billie spreekt in het liedje vloeiend Spaans and we love it!

Jason Derulo ft. Adam Levine – Lifestyle

De knappe Jason Derulo is een onverwachte samenwerking aangegaan met Adam Levine voor zijn nieuwe track. Adam is de hoofdzanger van de band Maroon 5. De stemmen van Jason en Adam passen perfect bij elkaar. Jason laat ook nog eens zijn dansmoves zien in de clip en wij zijn fan. <3

Delany – Manifest

Zangeres Delany heeft vandaag een nieuw liedje uitgebracht en het is heel persoonlijk. De girl kampt al jaren met de chronische vermoeidheidsziekte ME/CVS waardoor haar dagelijkse leven beperkt wordt. Ze blijft positief en heeft haar gedachtes en gevoelens opgeschreven en verwerkt in deze mooie en vooral persoonlijke single. You go, Delany!

Tate McRae – rubberband

De getalenteerde Tate McRae brak op Tiktok door met het nummer you broke me first. De girl heeft een ontzettend goede stem en trakteert ons nu op een nieuwe single. Onder de clip zet Tate de tekst: ‘snapping a rubberband is a way to get over something…. sometimes even a person. this song means a lot to me, i hope you guys love it.’ Geloof ons Tate, we love it!

YUKIBen Je Er Straks Nog?

YUKI, bekend van het trio Kris Kross Amsterdam, debuteerde vorig jaar als soloartiest met zijn zelfgeschreven en -geproduceerde album INDY. Dit album werd goed ontvangen door o.a. Alain Clark, Anna Nooshin en Monica Geuze. Het leverde de boy twee miljoen streams op en dat is superknap. Vandaag heeft YUKI zijn nieuwe single Ben Je Er Straks Nog? uitgebracht. Het nummer gaat overeen opbloeiende liefde in coronatijd. We like it!

Beeld: Getty Images / Jeff Kravitz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen