new music friday

New Music Friday met Dioni (ex B-Brave lid) en meer!

Fri-nally! Het weekend is aangebroken en dat betekent dat we weer een paar toffe tracks voor je hebben klaarstaan in onze New Music Friday. Ready? Check hier de allernieuwste songs.

Ik Heb Je

We kennen Dioni allemaal als lid uit de band B-Brave, but the boy is back! Vandaag releaset hij de single Ik Heb Je in samenwerking met Robin Wesley. Het catchy liedje gaat over Dioni zijn vakantieliefde als tiener. How cute?

I Can’t Breathe

H.E.R heeft dit powerful nummer geschreven naar aanleiding van de zinloze dood van George Floyd en Breonna Taylor door politiegeweld. De zangeres legde uit dat de wereld nu eenheid nodig heeft. Wauw, mooi!

Dichterbij

Femke Meines heeft vandaag de titelsong van de nieuwe film Engel uitgebracht. In de movie vindt een meisje een magisch wensklokje dat haar hele leven verandert. Oeh, spannend! Het liedje heet Dichterbij and we LOVE it.

Omgekeerde Wereld

Pjotr: ‘Als kind maken je ouders zich soms zorgen om jou, op een gegeven moment draait dat om. Mijn moeder is chronisch ziek en dat is als zoon vaak pijnlijk om te zien.’ Hij heeft dit nummer voor haar gemaakt en hoopt dat het haar steunt. Toen Pjotr Wudstik vroeg om mee te werken, wist hij nog niet dat zijn moeder kort geleden is overleden. ‘We voelden allebei gelijk dat deze samenwerking zo moest zijn’. Ahw, zo bijzonder! Wij hebben kippenvel all over.

Rug Tegen De Muur

Deze uptempo ballad van Sterre Koning gaat over eenzaamheid in een relatie. ‘Tegelijk vind ik het nummer ook erg toepasselijk in deze tijd, een tijd waarbij we met onze rug tegen de muur staan en graag terug willen naar hoe het was. De mooie herinneringen houden ons nog positief en geven ons hoop’, zegt ze over haar nieuwste single. Gosh, die stem!

Lees ook:

Beeld: Dioni Music

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen