Justin Bieber sterrenbeelden

New Music Friday met Justin Bieber en Ronnie Flex

Yay! Je favoriete artiesten hebben weer nieuwe nummers uitgebracht! Begin het weekend goed door te genieten van deze speciale nummers. In de New Music Friday van vandaag hebben onder andere Justin Bieber en Ronnie Flex nieuwe nummers uitgebracht.

1. Justin Bieber ft. Benny Blanco – Lonely

Deze gekke coronatijd kan ervoor zorgen dat jij je eenzaam voelt. Justin Bieber begrijpt het als geen ander hoe het is om je lonely te voelen en heeft samen met Benny Blanco een speciaal nummer gemaakt. In het nummer zingt Justin over zijn ervaringen met eenzaamheid. Justin Bieber is heel jong bekend geworden en dat zorgde voor veel eenzaamheid. Het is een heel bijzonder nummer, check hieronder de videoclip met een mini-Bieber in de hoofdrol.

2. G-Eazy ft. blackbear – Hate The Way

Dit nummer van rappers G-Eazy en blackbear gaat erover hoe je van iemand kan houden terwijl je weet dat die persoon niet goed is voor je. Ondanks alles mis je die persoon ook al weet je diep vanbinnen dat hij/zij niet goed voor je is. Herken jij dit bij jezelf?

3. Ozuna x Doja Cat x Sia – Del Mar

Deze Latin song van Ozuna heeft een lekkere beat en de videoclip speelt zich onder water af. Cool! Je hoort Doja Cat rappen en Sia zingt zelfs in het Spaans! Je raakt helemaal verdwaald in de mermaid vibes van deze clip.

4. Demi Lovato – Commander In Chief

Demi Lovato heeft een nieuwe song uitgebracht met een sterke boodschap. Ze roept mensen op om te stemmen zodat Donald Trump geen president meer blijft. In haar clip zie je allerlei mensen die één voor één de lyrics opnoemen en laten zien wat Trump heeft veroorzaakt. Wat is Demi toch een powervrouw hè?

5. Snelle ft. Ronnie Flex – In De Schuur

Iedereen is een geboren winnaar! Deze vrolijke song van Snelle en Ronnie Flex gaat over hoe je met hard werken toch je dromen kan waar maken. Hiermee sporen ze hun luisteraars aan om hetzelfde te doen voor hun succes en altijd gefocust te blijven.

Lees ook:

Beeld: Getty Images / MEGA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen