New Music Friday

New Music Friday met Justin Bieber, Suzan & Freek en meer

Ready om jouw weekend goed te beginnen met de nieuwste songs? Check vandaag de songs van Justin Bieber, Suzan & Freek en nog veel meer toffe artiesten!

Maak ook: Quiz: Welke girl uit To All The boys ben jij?

Justin Bieber – Hold On

Justin Bieber heeft het nummer Hold On uitgebracht! Het is een song van zijn album Justice, dat hij op 19 maart uitbrengt. Justin vertelt over zijn album: ‘Mijn doel is om muziek te maken die troost biedt en waarin mensen zich kunnen herkennen.’ Ben jij ook zo benieuwd naar het album?

Suzan & Freek – Goud

Suzan & Freek, die wij kennen van de songs De Overkant en Blauwe Dag, hebben hun nieuwe nummer Goud uitgebracht. Dit is, zoals we van hen gewend zijn, weer een heerlijk liedje. Staat Goud bij jou ook al de hele dag op repeat?

Tate McRae – slower

Tate McRae, die wij kennen van haar TikTok-hit you broke me first, heeft haat nieuwe single Slower uitgebracht. Wow, krijg jij ook kippenvel van dit prachtige nummer?

Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie en Pommelien Thijs –Tranen

Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie en Pommelien Thijs, hebben samen de song Tranen uitgebracht. De gemixte stemmen en de toffe beat maken dit nummer supercool.

Kenny B – Closer

Zanger Kenny B kennen we van de hit Parijs, de song die we allemaal nog mee kunnen neuriën! Nu heeft de zanger eindelijk weer een nieuwe song uitgebracht genaamd Closer. Heb jij ‘m al geluisterd?

Lees ook: 5 tekenen dat jouw crush madly in love is

Maak ook: Quiz: Match de Ed Sheeran lyrics met het juiste liedje

Beeld: Instagram @suzanenfreek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen