Kaj Van Der Voort new music friday

New Music Friday met Kaj van der Voort, Lil’ Kleine en meer

Yay! Deze New music Friday staat volledig in het teken van Nederlandse songs, want er zijn een hoop pareltjes uitgekomen vandaag. Check ze hier!

Kaj van der Voort – Gevangen in Gedachten

Kaj van der Voort is back en hoe! Met zijn nieuwe song Gevangen in Gedachten slaat hij een volwassen weg in en laat hij zijn sexy sound horen. Wij zijn helemaal fan van dit opzwepend, zomers nummer. Jij ook?

Kris Kross Amsterdam, Lil’ Kleine, Yade Lauren – Mij Niet Eens Gezien

Kriss Kross Amsterdam schudt de ene na de andere toffe samenwerking uit hun mouwen: Maan, Tabitha, Nielson, Tino Martin, Emma Heesters en nu mogen ook Lil’ Kleine en Yade Lauren zich toevoegen aan deze awesome line-up. Ze hebben samen een remake gemaakt van het lied Toen ik je zag van de overleden Antonie Kamerling en daar is Mij Niet Eens Gezien uit gerold. #welikey

Mikki van Wijk – Wacht Nog Even

Mikki deed mee aan het negende seizoen van The Voice of Holland en komt nu met haar eerste, eigen single. De song heeft een lekkere vibe en stiekem zitten we al automatisch te dansen op het nummer. What about you? Check hem hieronder.

Romy Monteiro – Hij Was Voor Altijd

Hoewel we Romy Monteiro vooral kennen van musicals en Engelstalige songs zoals I Will Always Love You bewijst de girl met dit nummer dat ze ook supermooi Nederlandstalig kan zingen. We love haar nieuwe liedje!

Demi van Wijngaarden ft. Vinchenzo – Our Song

Wat een heerlijk nummertje is dit! Het is jammer dat de festivals niet doorgaan dit jaar, anders stonden wij nu heerlijk in het zonnetje op dit nummer te dansen. Och, dan maar thuis voor de spiegel, hihi.

Lees ook:

Beeld: Instagram @kajvandervoort

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen