new music friday

New Music Friday met Nienke Plas en meer!

Wow, het is alweer vrijdag! Dat betekent dat er opnieuw een New Music Friday vol te gekke releases voor jou klaarstaat. You ready?

Player

Yes, Nienke Plas is terug met een heerlijke, nieuwe track. Het liedje gaat over een boy die een girl versiert op een feestje, terwijl hij gewoon een vriendin heeft: een dikke vette player dus! Haha, how funny is deze videoclip?

Fake Smiles

Upcoming A.ROSE is een parel van eigen bodem met op het front de energieke zangeres Anna-Rose. Vandaag brachten de girl en haar band hun nieuwste single Fake Smiles uit: over de struggles van vriendschap en het voor jezelf op durven komen. ‘No more bullshit, fake smiles!’ We love it. <3

Know Your Worth

Khalid en Disclosure keren terug met een nieuwe remix van hun succesvolle plaat samen. Ditmaal hebben de Nigeriaanse supersterren Davido en TEMS hun eigen sausje aan de song gegeven. Ja ja, probeer nu maar eens stil te blijven zitten!

Terug Naar Nu

De nieuwe song van Glen Faria is superbijzonder. Hij maakte deze prachtige single namelijk met zijn vijftienjarige zoon Jaïr. Kippenvel, all over!

Lees ook:

Beeld: Instagram @nienkeplas, YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen