New Music Friday

New Music Friday met Olivia Rodrigo, Ronnie Flex en meer

Deze week hebben wij weer toffe artiesten in onze New Music Friday staan, zoals Olivia Rodrigo, Ronnie Flex en meer!

Alles Wat Ik Mis – Ronnie Flex en Emma Heesters

De nieuwe song van Ronnie Flex en Emma Heesters vinden wij heel erg leuk. Het nummer is makkelijk mee te zingen en heeft een superlekkere beat. Waardoor het nummer al de hele dag in ons hoofd zit!

good 4 u – Olivia Rodrigo

Wij hebben lang op Olivia Rodrigo haar nieuwe song gewacht en vandaag is good 4 u eindelijk uitgekomen. Haar nieuwe song heeft een snel tempo en dat is anders dan dat we gewend zijn van haar songs deja vu en drivers license. Wij kunnen niet wachten tot we haar nieuwe album Sour kunnen luisteren!

Hef Je Glas – Rolf Sanchez, Marco Borsato en John Ewbank

Eerder hoorde wij al een beetje over de samenwerking tussen Rolf Sanchez, John Ewbank en Marco Borsato in het tv-programma Rooijakkers Over De Vloer. Maar nu is de song van de mannen eindelijk uit en wij zijn fan! Heb jij de song al gehoord?


Electric – Katy Perry

De nieuwe song Electric van Katy Perry vinden wij een absolute hit door de lekkere beat en de prachtige stem van Katy. En hoe leuk is de videoclip met Pikachu? Check hem snel hieronder!

BAILA – Eva Simons

We kennen Eva Simons van de songs Policeman en Silly Boy, maar ook als jurylid van Idols. Nu heeft de girl haar nieuwe song BAILA uitgebracht en wij vinden het nummer heel erg tof!

Lees ook: Dit is hoe je conditioner het best kunt gebruiken
Maak ook:
Quiz: Hoe goed ken jij deze karakters uit Disney?

Beeld: Dave J Hogan, Getty Images

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen