Sarita Lorena

New music Friday met Sarita Lorena en meer!

Het is weer tijd voor een new music Friday met onder andere Sarita Lorena! Wij hebben een paar toffe tracks voor jou op een rijtje gezet. Check de nieuwste songs van je favo artiesten.

Lokita

We love de songs van Sarita Lorena! Lokita is de nieuwste song van de girl en we zijn obsessed! Je komt meteen in zomerse sferen met dit lied.

Weg Van Jou 

Yay, weer een nieuwe song van Suzan & Freek. Het liedje heet Weg van Jou en past perfect bij de stemmen van het pretty couple. Dit gaat sowieso weer een hit worden! Je beluistert de song hier:

Be Kind

Oh my gosh, een collab tussen Marshmello en Halsey! We zijn vooral in love met het refrein van Be Kind, dat blijft echt in je hoofd zitten. Luister de song hier:

Love Songs

Een rustige love song kan niet missen in dit rijtje, right? Love Songs is de nieuwste track van Lukas Graham en we love it! Ben jij een liefhebber van rustige songs? Dan moet je deze song echt even checken!

Kippen

Deze song zit vol met woordgrapjes over kippen, funny! Het is weer een echte song zoals we gewend zijn van Broederliefde en heeft de bekende melodie die de rapgroep vaker voor hun songs gebruikt. Love it! Je beluistert Kippen hier:

Lees ook:

Beeld: Instagram @saritalorena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen