Shawn Mendes

New Music Friday met Shawn Mendes en Billie Eilish

Het is weer zover girls! Je favoriete muziekartiesten hebben weer nieuwe nummers gedropt en jij kan nu lekker losgaan op de nieuwste liedjes met onze New Music Friday. Vandaag hebben we onder andere nieuwe muziek van Shawn Mendes en Henkie T.

Shawn Mendes – Wonder

Yay! De knappe Shawn Mendes heeft eindélijk een nieuw nummer uitgebracht. In de videoclip van Wonder is te zien hoe Shawn zwoel in een trein zit en opeens eindigt in een bos, dansend. De setting van deze clip is echt amazing. Check nu de videoclip van deze hunk.

Billie Eilish – No Time To Die

Nachtegaaltje Billie Eilish kreeg de eer om het 25ste themaliedje in te zingen van de nieuwe James Bond-film. Dit was al een tijdje bekend alleen de videoclip heeft ze nu pas uitgebracht op YouTube. Superleuk! In de clip zie je Billie heel kwetsbaar zingen in het zwart-wit. Ook krijg je al een preview te zien van de nieuwe film. Ook zo benieuwd? Check hem dan hieronder.

Why Don’t WeFallin’

Yeah! De boys van Why Don’t We hebben ons de afgelopen weken al geteased met hun nieuwe clip, maar nu is het eindélijk zover en de videoclip stelt zeker niet teleur! De boys shinen op een industrieel terrein en kijken je diep in de ogen aan. Wij zwijmelen nu al weg <3

Henkie T ft. Kevin – Profiteren

Deze catchy tune van Henkie T en Kevin is perfect voor een heerlijk autoritje met je beste vriendin. Zet die muziek lekker hard en zing mee met de lyrics. Wat een chille vibe!

Welk nummer uit New Music Friday is jouw fave? Let us know!

Lees ook:

Beeld: Instagram @shawnmendes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen