Tabitha

New music Friday met Tabitha en meer!

Het is weer tijd voor een new music Friday met onder andere Tabitha en Nielson! Wij hebben een paar toffe tracks voor jou op een rijtje gezet. Check de nieuwste songs van je favo artiesten.

Slapen Met Het Licht Aan

Oh my gosh, Tabitha en Nielson hebben samen de song Slapen Met Het Licht Aan uitgebracht. We hadden deze combi niet zo snel verwacht, but we love it! Beluister de song hier:

I’m Ready

Laatst kwam het nieuws dat de release van het nieuwe album van Sam Smith wordt uitgesteld, maar we kunnen nu tóch genieten van een nieuwe single. Het is een samenwerking met Demi Lovato and we are in love! Beluister I’m Ready hier:

Be My Guest

DJ WEF heeft samen met Emil Rosé de song Be My Guest uitgebracht en we komen meteen in de party stemming. Misschien kun je er wel een leuk TikTok-dansje op bedenken, hihi. Beluister de song hier:

Video Vixen

Video Vixen is een song van Bilal Wahib en Bizzey. Zoals we van de twee gewend zijn, is dit weer een supertoffe Nederlandse track. Door de rustige flow van de song, zou dit weleens een echte zomerhit kunnen worden. Beluister Video Vixen hier:

Ik **** je op afstand

Zoals we van Merol gewend zijn, is dit weer een bijzondere song, hihi. Ze heeft samengewerkt met Zondag Met Lubach en daar is een toffe single met een knipoog naar de 1,5 meter afstand-regel uitgekomen. Beluister de song hier:

Lees ook:

Beeld: Instagram @tabithamusik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen