New Music Friday

New Music Friday met Zayn Malik en Broederliefde

Oh my gosh, yes! Het is weer vrijdag en dat betekent dat we eindelijk weer helemaal los kunnen gaan op de nieuwste liedjes met onze New Music Friday. Scrol maar snel naar beneden, want vandaag hebben onder andere Zayn Malik en Broederliefde een nieuw nummer uitgebracht…

Better

Wauwie! Zayn Malik maakte zijn fans van de week al gek op Instagram met een sneak-peak van zijn nieuwe nummer en gelukkig was dat was niet voor niets… Kijk snel de clip girls, maar let op dat je niet gaat kwijlen, hihi.

Your Man

Hoe leuk is dit nieuwe nummer van Joji? Niet alleen deze song, maar heel zijn nieuwe studioalbum Nectar is vandaag uitgekomen, heel gaaf!

Firi

Dit nieuwe nummer van Broederliefde klinkt superlekker. Het liedje blijkt een ode aan vrouwen te zijn, cool! Hoewel de officiële video nog niet online staat, hebben wij al wat leuke details: in de clip zal er een grote groep vrouwen centraal staan, dat belooft wat…

Wanneer Je Naar Me Lacht

Powervrouw Tabitha heeft vandaag niet alleen een nieuwe beat, maar een heel nieuw album gelanceerd. Van het nummer Wanneer je Naar Me Lacht krijg je sowieso kippenvel!

Welk nummer uit New Music Friday is jouw fave? Let us know!

Lees ook:

Beeld: Instagram @zayn / Bron: Spotify

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: A motivating discussion is defіnitely worth comment. І do think thnat you ⲟught tⲟ publish more onn thіs subject, іt mаy not bе a taboo subject Ƅut generallʏ peopole don't talk abօut these topics. Тo thе next! Cheers!!
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen