Ariana

New Music on Friday #45

Vrijdag is de dag waarop er heel veel nieuwe muziek uitkomt. Ook vandaag zijn er verschillende albums en songs uitgebracht and we love it! Wij hebben de leukste songs speciaal voor jou op een rijtje gezet. Are you ready? Let’s go!

#Clean Eyes

Brian Fennell, aka SYML, geeft volgende week twee shows in Nederland, wow! Op 13 november staat de boy in Utrecht en op 14 november treedt hij op in Groningen. Met zijn song Clean Eyes beschrijft hij zichzelf. Vandaag komt zijn videoclip uit!

#Anders (Different)

Wow, twee albums in één jaar! De Jeugd van Tegenwoordig brengt vandaag hun gloednieuwe album Andersuit. De plaat bevat twaalf tracks, waaronder Ik Kwam Haar Tegen in de Moshpit.

#Nakamura

Aya Nakamura werd dit jaar heel bekend door haar song Djadja. Vandaag brengt de zangeres haar album uit. Het album heeft dertien songs, yay!

#Señorita

Deze song is een samenwerken van Josylvio, Kevin, BKO en Young Ellens. Boy Young Ellens is vandaag niet alleen op deze song te horen, maar ook op zijn nieuwe nummer Huts.

#Ey ey ey

Wow, Frenna is tegenwoordig op heel veel tracks te horen. Vandaag komt de boy weer met een nieuwe song. Ey ey ey is een song van Paul Sinha en Frenna, yay!

#Bad

Er ging al een tijdje een gelekte versie van deze track rond. Het team van XXXTentacion laat vandaag het originele nummer los.

#Self Love

Vandaag brengt girl Latifah haar nieuwe song Self Love uit! We love it.

#Thank U, Next

Ariana Grande kwam deze week met een songs waarin de girl al haar exen bedankt. De song is nu al een trend en er zijn al superveel memes van gemaakt!

Beeld: Spotify, BrunoPress

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen