Niall Horan vertelt in een in een interview dat hij een dwangstoornis heeft. De boy heeft steeds dezelfde gedachtes en gewoontes zonder er iets aan te kunnen doen. Wow!

Joke

In 2016 vroeg een fan aan Niall hoe hij altijd zo georganiseerd blijft. Hij tweette toen ‘It’s called OCD haha.’  Iedereen dacht toen dat hij het als een joke bedoelde. Maarreh, dat is toch echt niet zo!

Stage Ritual!

De Slow Hands zanger vertelde in een interview dat hij een mild obsessive compulsive disorder heeft. ‘That is, ik heb het gevoel dat ik dingen op een bepaalde manier moet doen. For example, als ik een burger met chips op mijn bord heb, dan moet ik altijd de friet eerst eten en pak ik de burger pas aan het einde.’  Horan heeft ook nog andere tikjes zoals een ritueel voordat hij gaat optreden. ‘Ik heb een vaste volgorde. Ik moet always in the same order zingen, bewegen and so on. Ook probeer ik alles meteen te doen, omdat ik anders heel snel nervous ben. Dat zorgde er ook voor dat ik op school supervroeg begon met leren. Anders was ik bang voor the pressure.’ Heel heftig!

https://www.instagram.com/p/BhwhSMhFdGS/?taken-by=niallhoran

‘I have people who understand me’

De boy vond het vroeger lastig om met andere classmates om te gaat, omdat hij zich anders voelde. So sad… Luckily geeft Niall er nu niets meer om wat anderen van hem denken. ‘I’m just like what the hell! Ik heb nu genoeg mensen die mij wel snappen.’ Nice!

Vind jij het ook zo goed dat Niall over zijn OCD verteld?

Beeld: Brunopress, Instagram, Giphy

LEES OOK: