De boys van One Direction are on FIRE met hun solo carrières. Maarreh, een 1D-collab klinkt als muziek in de oren… Alleen gaan we die muziek voorlopig niet horen als het aan Niall Horan ligt. De boy vertelt dat het raar zou zijn om nu een duet met één van zijn oude band mates te doen. Sorry, what?!

1Duet?

Wanneer in een interview met ET Canada gevraagd werd of hij zou willen samenwerken met Harry Styles, Louis Tomlinson of Liam Payne, vertelde hij dat het nooit helemaal uitgesloten is, maar het wel een beetje raar zou zijn omdat ze allemaal met hun solo projecten bezig zijn: ‘Je kunt niks uitsluiten, hè? Maar ik denk dat het nu een beetje raar zou zijn.’

Future plans

Máár, wees gerust. Hij sprak wel over potentiële samenwerkingsprojecten voor de toekomst: ‘Ik heb een paar liedjes die misschien zoiets kunnen worden. Fingers crossed. Ik kan wat dingen spelen voor mensen en kijken wat er gebeurt. Het hele idee van een collab is great. Want ik denk niet dat er veel van is op de wereld op dit moment. Niet genoeg in ieder geval.’ Yas, Niall, YAS!

Debuutalbum

En hoe de dingen staan voor zijn debuutalbum? ‘Ik denk dat ie rond oktober, november komt. Er gebeurt veel op dit moment met betrekking tot mijn promo. Het is allemaal crazy. Dus wanneer ik daarmee klaar ben, release ik ‘m. Ik kijk er zo naar uit.’

‘Ik wil gewoon alles op mijn eigen tempo doen en niet alles overhaasten. Ik ben 23 en heb genoeg tijd!’ Poeee… Oké, nog minimaal 5 maanden wachten. HELP.

LEES OOK: Funny interview: Caspar Lee leert Liam Payne zingen

Beeld: BrunoPress