niall horan

Niall onzeker over solocarrière?

Niall Horan is goed op weg met zijn solocarrière. Zijn tour is al uitverkocht en zijn songs This Town en Slow Hands zijn nummer één singles. Maar toch denkt hij dat hij nooit zo populair wordt als One Direction ooit was. Wait, why?

Niall vertelde aan The Irish Sun: ‘Ik weet dat alles wat ik solo doe nooit zo succesvol wordt als One Direction en dit geldt ook voor de andere ex-1D boys.’ Never say never, Niall.

Hij zei verder: ‘Maar ik ben gewoon een muziekliefhebber. Ik heb altijd geweten dat ik muziek zou schrijven en daarom ben ik ook weer terug de studio in gegaan. En daar heb ik een aantal hele leuke songs geschreven.’ Hij vroeg aan z’n management wat hij er mee moest doen en die zeiden dat wordt een compleet album!

Als laatste liet Niall nog weten: ‘We moeten wachten tot iedereen er klaar voor is, en dan vormen we weer de band.’ Yass! Dus hopelijk komt 1D ooit weer bij elkaar!

Oh en Nialls album Flicker komt ergens in oktober uit! De exacte datum is nog niet bekend. Maar je leest het natuurlijk als eerste op Hitkrant.nl!

LEES OOK:

Beeld: Giphy, Brunopress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Denk jij dat Niall ooit zo succesvol wordt al 1D?

Gerelateerde artikelen