Yasss! Met de release van Boef’s new song Sofiane heeft hij twee Nederlandse records verbroken!

680.000 Spotify streams

De single heeft op vrijdag 30 maart het record voor de meeste Spotify streams per dag in Nederland verbroken. Het nummer werd meer dan 680.000 keer gestreamd in 24 uur! Wow! De boy heeft hiermee het record van Ronnie Flex en Famke Louise verbroken.

https://www.instagram.com/p/BhGyoIFnkv8/?hl=nl&taken-by=boef072

YouTube record

Boef scoorde diezelfde dag ook nog een record op YouTube. Met meer dan 1.2 miljoen views en 112.000 likes behaalde hij het record voor meeste views en hoogste waardering binnen 24 uur in Nederland. De vid was ook #1 trending! Nice!

Boef is superhappy!

De Habiba rapper had niet verwacht dat Sofiane zo goed zou worden ontvangen. ‘Ik ben echt héél blij met deze records, al was het me met dit nummer daar niet om te doen. Sofiane is een persoonlijk nummer dat ik wilde delen met mijn fans. Dat was best spannend want je weet vooraf niet hoe dit wordt ontvangen. Maarreh, de reacties zijn echt overweldigend en dat is voor mij toch wel het allerbelangrijkst.’ So sweet! ‘Al is een record natuurlijk ook altijd mooi meegenomen’.

Tuurlijk zie jij de shine , maar nooit zag je de pijn…

A post shared by BOEF (@boef072) on

Album

Het tweede album van Boef zal hij later dit jaar uitbrengen. Wanneer precies weten we niet. Maarreh, wij zijn oh so excited!

Beeld: Brunopress, Spotify, YouTube 

LEES OOK: