Nieuwe titels op Videoland

Net als jij vinden wij het superleuk om series en films te checken. Misschien wel 100 keer opnieuw… Lucky us: deze nieuwe titels kun je (binnenkort) zien op Videoland.

Temptation Island

TI komt terug met nieuwe verleiders en verleidsters die ons weer een heel sappig seizoen zullen brengen. Vanaf 14 februari komt er elke donderdag een aflevering online. Dubbel en driedubbel goed nieuws: aanstaande donderdag wordt een dubbele uitzending uitgezonden en op Videoland kun je donderdag zelfs de eerste drie afleveringen al zien. #smullen

https://www.instagram.com/p/Btnng8aIT03/

 

Two Night Stand

Two Night Stand is een romantische filmcomedy die in 2014 is uitgebracht. Ben je alleen met Valentijnsdag, maar wil je toch je portie romantiek ontvangen? Dan is deze film wat voor jou. Two Night Stand is vanaf 13 februari te zien op Videoland.

 

Zwaar Verliefd

Om in de Valentijnssfeer te blijven, is er nog een romantische filmcomedy te zien op Videoland: Zwaar Verliefd. Deze film gaat over dierenarts Isa, gespeeld door Barbara Sloesen. Als Isa een hond redt van een chocoladevergiftiging, wordt ze smoorverliefd op het baasje. En die wordt gespeeld door hottie Jim Bakkum. Kijken dus!

https://www.instagram.com/p/BpmNogLBnH_/

 

Scandal

Thriller-en drama liefhebbers opgelet: de serie Scandal is vanaf nu te zien op Videoland! Je kunt er lekker lang van genieten,want er zijn maar liefst zeven seizoenen beschikbaar om te kijken.

 

Grease

Dé film uit de jaren 80 en nog steeds een favoriet van velen. De hitmusical Grease is terug te zien op Videoland. Ja, wij hebben ‘m ook al 100 keer gezien, maar de film verveelt nooit!

Life of Kylie

Voor de serieliefhebbers die ook graag naar Keeping Up With The Kardashians kijken, is er op Videoland ook een realityserie over Kylie Jenners leven. We like!

Beeld: Instagram

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen