NikkieTutorials weet wie haar heeft gechanteerd

NikkieTutorials heeft twee weken geleden bekendgemaakt in haar comingoutvideodat zij transgender is. In haar video vertelde Nikki dat ze werd gechanteerd, daarom deelde ze haar verhaal. De girl weet nu wie haar heeft gechanteerd!

Video Responding To My Coming Out

In de video van Nikki: Responding To My Coming Outzien we hoe ze zichzelf opmaakt. Ze vertelt hoe de afgelopen tijd voor haar is geweest. Toen Nikki haar video had geüpload,wist ze niet wat ze kon verwachten. ‘Bedankt voor alle steun, liefde, vriendelijkheid, begrip en dat jullie mij back hebben’, laat ze weten in haar video. De girl ging helemaal viraal en is twee dagen niet de deur uit geweest; ze was bang dat iedereen haar zou herkennen als transgender.

Afperser

Nikki laat weten aan haar fans: ‘Stop met deze heksenjacht.’ Iedereen heeft zijn eigen mening over wie haar gechanteerd heeft, maar alleen zij weet wie het is. Met hulp van de politie is ze erachtergekomen.‘Ik heb zijn naam, telefoonnummer, e-emailadres en zelfs zijn adres. Dit is niet iemand die jullie kennen. Het was iemand die ik niet eens ken.’ Ook laat ze weten dat ze iemands leven volledig kapot kan maken met haar aantal volgers. ‘Ik zou dat met mijn chanteur kunnen doen, maar dan doe ik hetzelfde als wat diegene mij aangedaan heeft. Ik wil mezelf niet verlagen tot zijn level.’ You go, girl!

Beeld: Instagram @nikkietutorials

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen