nikkietutorials programma nikkietutorials nachtmerrie tv-programma nikkietutorials The Best Social Awards 2020

NikkieTutorials wil later graag kinderen

Gisteren postte NikkieTutorials een video op haar YouTube-kanaal waarin ze vragen van volgers beantwoorde terwijl ze haar make-up deed. Een van de vragen ging over kinderen in de toekomst en haar antwoord verbaasde ons!

De toekomst

‘Voor een hele lange tijd vertelde ik dat ik geen kinderen wilde om verschillende redenen, want ik denk dat de wereld waarin wij leven heel eng is op dit moment. Ik kan dat weten, want ik heb het gevoel dat meningen en wat online gezegd wordt heel schadelijk kan zijn voor een kind. En ik kan natuurlijk ook geen kinderen krijgen,’ vertelt ze in haar video. Daarna vertelt ze dat als ze toch kinderen zou willen hebben, dat dat alleen met Dylan zou zijn. How cute! ‘We hebben het hier ook zeker over gehad, bijvoorbeeld over opties die we hebben. Maar we zijn nog niet ready nu en ook niet in de nabije toekomst, maar misschien in de verre toekomst. But the wish is there.’ We support this girl en hopen dat er over een paar jaar mini Nikkies en Dylans rondhuppelen!

Bekijk hier de rest van deze Truth or Dare video:

 

Lees ook:

Bron: Telegraaf en YouTube

Beeld: Instagram @nikkietutorials

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • hydroxychloroquine sulfate oval pill
    hydroxychloroquine sulfate oval pill
    Reactie: chloroquine phosphate tablet https://chloroquineorigin.com/# - chloroquine coronavirus chloroquine antimalarial
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen