Oh my gosh, twee van onze faves gaan samen in een nieuwe film spelen en wij zijn zo excited! Camila Mendes en Noah Centineo zullen in 2019 te zien zijn in de The Perfect Date, samen met nog een bekend gezicht…

Wie, wat, waar?

Netflix postte een foto op Instagram met een sneak peak van de nieuwe movie. Eerste indruk: Noah in pak, OMG sexy! Naast Noah en Camila zien we ook een derde bekende hottie op de foto’s, Laura Marano a.k.a. Ally van Austin & Ally. Laura en Noah kennen elkaar hier ook van. Noah speelde namelijk Dallas, Ally’s voormalige crush.

Releasedatum

The Perfect Date is van dezelfde makers als van To All The Boys I’ve Loved BeforeAwesomeness Films.Wat de releasedatum is weten we nog niet, maar volgens Netflix Nederland zal dat waarschijnlijk rond de zomer van 2019 zijn. Nog even wachten dus.

https://www.instagram.com/p/BsgJMN2DCDs/

Over The Perfect Date

Noah a.k.a. Brooks wil geld bijverdienen om zijn opleiding te kunnen betalen. Daarvoor maakt hij een dating-app, waar je een stand-in kunt inschakelen voor een ‘niet-bestaand vriendje’. Brooks stelt zichzelf beschikbaar om in te huren als boyfriend. Tijdens het daten met Shelby (Camila) en Celia (Laura) komt Brooks erachter dat het switchen tussen persoonlijkheden en dates, erg zwaar is voor een persoon. Hij komt zichzelf tegen en vindt onderweg een mogelijke nieuwe liefde. De trailer is er nog niet, maar die zal binnenkort wel verschijnen. We’ll keep you updated!

Name-switch

De movie is waarschijnlijk van naam veranderd. Want bij de posts van de castleden over de film schreven zij #thestandinmovie. De naam is dus veranderd van The Stand In naar The Perfect Date. Waarom weten we niet.

https://www.instagram.com/p/BhZb1-gHrcP/

Beeld: Instagram

LEES OOK: