noah centineo

Noah Centineo is te zien in een nieuwe movie

Geef toe, we hebben allemaal de movies To All The Boys I’ve Loved Before en Sierra Burgess Is a Loser meer dan één keer gekeken, right? We hebben allemaal een zwak voor Noah Centineo en dat wordt beloond met nog een movie! Onze Netflix- hottie gaat niet alleen in de romantische komedie The Stand-In spelen, maar ook in een reboot van Charlie’s Angels. OMG!

Charlie’s Angels

De movie gaat over Charlie, een mysterieuze jongen die drie privédetectives in dienst heeft. Wanneer zij de opdracht krijgen een ontvoering op te lossen, loopt dit totaal uit de hand. De ontvoerde software- magnaat Eric Knox heeft een systeem ontworpen waarmee je mensen kunt identificeren aan de hand van hun stem. Wanneer dit in de verkeerde handen komt, brengt dit het leven van Charlie in gevaar.

Het is nog niet helemaal duidelijk waar de reboot van Charlie’s Angels over gaat. Waarschijnlijk gaat het over de volgende generatie die werken voor de geheimzinnige Charlie… Spannend!

Lover

Gisteren maakte de boy via zijn Instastories bekend dat hij te zien is in de nieuwe movie. Dat betekent dat wij weer kunnen genieten van de hottie en kunnen zien hoe hij weer iemand versiert. Noah speelt in de reboot van Charlie’s Angelsnamelijk een lover van één van de angels.

Beeld: Instagram

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen