We dachten alles gehad te hebben, maar thank god: we didn’t! We kunnen geen genoeg van de boy krijgen, dus gelukkig brengt Noah binnenkort een bezoekje aan de nieuwe serie Good Trouble!

The Fosters

Good Trouble is een spin-off van The Fosters. De nieuwe serie zal gaan over de zusjes Mariana en Callie, die hun volwassen leven gaan beginnen in Los Angeles. Het is niet makkelijk om naam te maken in de hectische stad, dus de girls zullen een hoop struggles meemaken. Jezus a.k.a. Noah Centineo komt langs in LA om zijn zusjes te bezoeken, net als de rest van de familie. Dus ook al isThe Fosters voorbij, van de cast hoeven we voorlopig geen afscheid te nemen!

Noah 

Of onze fave boy veel te zien zal zijn of dat hij enkel een gastrol heeft, weten we niet. Wij zijn in ieder geval superblij met elke kans om de boy in actie te zien. We love Jezus Foster also!

Good Trouble trailer

Hoe lang het duurt voordat wij de serie in Nederland kunnen zien, weten we niet. Hopelijk heel snel! Tot die tijd hebben we de sneak peaks en de trailer om ons voor te bereiden op wat Good Trouble. Enjoy!

Beeld: YouTube

LEES OOK: