Heb je al een account bij GIRLZ of CosmoGIRL!? Dan kun je met dit account ook hier inloggen!

Noah Centineo werd gestalkt
#News

Noah Centineo werd gestalkt

Geplaatst op 24 september 2018

Noah Centineo vertelt in een interview bij Jimmy Kimmel Live dat hij werd gestalkt door zijn fans. Hij vertelt dat hij werd gevolgd wanneer hij zijn koffer in New York wilde ophalen. And he didn’t liked it.

Luchthaven

Tijdens het interview werd aan Noah gevraagd of hij ooit eens een nare ervaring heeft meegemaakt met zijn fans. De boy vertelt dat hij dit een keer heeft meegemaakt. ‘Ik stond met mijn oortjes in te wachten op mijn koffers. Ik voelde iemand heel dichtbij me komen. Terwijl ik opzij stapte en mijn oortjes uitdeed, staarden vier mensen mij aan. Ze vroegen hoe mijn vlucht was. Ik antwoordde: ‘Goed, hoe was die van jullie?’. Maar zij hadden helemaal niet gevlogen. Ze waren speciaal voor mij naar de luchthaven gekomen. Blijkbaar wisten ze welke tijd ik in New York zou landen. Ze hadden ook hun auto geparkeerd waar mijn chauffeur stond…’ En daar bleef het niet bij. Noah werd gevolgd tot in de stad! But, de boy’s chauffeur wist de fans af te schudden.

Hi, again

Aan einde van het interview vertelt Noah dat hij nog niet van ze af was. ‘Ik ging later nog een keer terug naar het vliegveld en daar stonden de fans weer.’ Hij ging naar de fans toe en praatte het met de fans uit. ‘Ik vind het lief dat jullie om mij geven en hiernaartoe komen voor mij. Dat is fantastisch, maar volg me alsjeblieft niet. De rest is oké, maar volg mij niet.’

We snappen dat fans misschien wat intimiderend over kunnen komen. Dit heeft de boy heel goed opgelost. Well done, Noah!

Beeld: BrunoPress

Tell us what you think

Geef een reactie

Wanneer je anoniem reageert, verschijnt je profielfoto en profielnaam niet bij je reactie.

Geen reacties