boef

Nóg een optreden van Boef gecancelled

De vrouwonvriendelijke dingen die Boef afgelopen oudejaarsnacht gezegd heeft, hebben veel gevolgen. Paaspop liet vandaag weten dat Boef ook hier niet welkom is.

No more Boef

Het cancellen van Paaspop is niet het enige gevolg voor de rapper. Meerdere radiozenders en bedrijven nemen afstand van de famous Habiba rapper. Van radio-dj’s tot reisorganisaties zoals Corendon; ze zijn klaar met Boef.

Vrouwen zijn kechs

Hij noemde vrouwen die hem tijdens oudejaarsnacht hielpen toen hij met autopech langs de kant stond, ‘kechs’. Een ‘kech’ betekent ‘hoer’. Boef maakte het zichzelf ook niet makkelijker door vervolgens te zeggen dat alle vrouwen die ‘s nachts in de club drinken en korte rokjes dragen hoeren zijn.

Geen Paaspop

Hij is hier inmiddels op terug gekomen, maar daar is het voor velen te laat voor. Hij bood bij RTL Boulevard zijn excuses aan, maar dit was voor onder andere de organisatie van Paaspop niet genoeg. ‘Mensen komen naar Paaspop om vrienden te maken, te genieten en te feesten. Spanningen rondom een show passen daar niet bij. ‘ Paaspop deelt de mening van het management van Boef dat vindt dat hij de komende tijd moet laten zien wie hij echt is. ‘Paaspop is al over een kleine drie maanden en dat is volgens ons een te korte periode om verbetering te laten zien.’

Beeld YouTube, BrunoPress.

Houd jij ook van stoere kleding?

Shop hier!

[shoppable_snippet id=194f]

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vind jij Boef nog leuk na alles?

Gerelateerde artikelen