love island temptation island

Oeh la la, de Love Island-singles zijn bekend!

 Op Instagram werd bekend welke singles meedoen aan Love Island. Brand newpresentatrice Monica Geuze laat de singles een voor een zien.

Luca

Deze 22-jarige hottie is een mix van Italiaanse en Turkse charmes. Met zijn lieve lach weet hij van veel vrouwen het hart te stelen. In zijn dagelijkse leven is hij barman in een Italiaans restaurant, daar krijgt hij zeker genoeg aandacht van meiden.

 

Lisa

Deze knappe girl is 21 jaar oud. Ze houdt van sportieve boys. In het dagelijks leven krijgt ze veel aandacht van knappe jongens, maar ze wil zelf ook een keer haar best doen voor een jongen.

 

Daniël

Deze boy is 20 jaar en superknap! Hij is een echte fitboy want hij gaat zes dagen per week naar de gym. Dames komen naar hem toe voor de personal training tips. Hij noemt zichzelf geen player, hij behandeltmeisjes altijd goed.

 

Sha

Dit prachtige 26-jarige model is de droomvrouw voor veel mannen. Haar hobby is schilderen,dit doet ze naast haar modellenwerk. Sha is helemaal ready voor het huisje, boompje en beestje idee.

 

Ray

Deze 23-jarige chef-kok kan niet alleen lekker koken, maar is ook superhot! Ray is erg romantisch en zoekt een vrouw voor wie hij de allerlekkerste gerechtjes kan koken. Hij vindt het leuk om zijn lover in de watten te leggen.

 

Melody

Deze21-jarige girl is echt een paardenmeisje. Het liefst verzorgt ze dehele dag haar paarden. Ook is Melody model en reist ze de wereld over. Door haar drukke leven heeft ze maar weinig tijd voor een leuke man, op het eiland kan ze zich 24 uur per dag focussen op de liefde.

 

Thijs

Thijs is eenambitieuze 27-jarige boy. Hij heeft tien jaar lang professioneel gevoetbald, maar zijn droomvrouw heeft hij nooit aan de haak geslagen. Door zijn sexy looks is Thijs nu ook model.

 

Alicia

De 23-jarige chick Alicia is half Colombiaans en weet goed wat ze wil. Met haar losse heupen weet ze mannen te veroveren. Ze heeft nog niet de ware gevonden, maar hoopt op het eiland deze wel te vinden.

 

Mac

Deze spierbundel is eigenlijk een echte knuffelbeer. Hij is ambitieus en perfectionistisch. De26-jarige hunk is model en reist de hele wereld over, alleen mist hij hierbij nog zijn droomvrouw.

 

Victoria

Dezemooie girl is helemaal niet zo meisjesachtig als ze lijkt. De 20-jarige Vic houdt van spannende films en eet het liefst hamburgers. Ze hoopt op het eiland de perfecte boy te vinden die samen met haar een avontuur begint.

 

Ziggy

Deze half Arubaanse boy is superhot! Hij is 28 jaar en vind zijn uiterlijk erg belangrijk. Hij houdt zich veel bezig met zijn auto en motor, helaas heeft hij nog niet zijn ware liefde gevonden.

 

Wat een hotties allemaal! Welke twee zullen een setje worden?

 

Beeld: Love Island

Lees ook:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen