celebrity addison rae realityshow TikTokkers per post verdienen

Oeps! Addison Rae maakt een enorme blunder

TikTokker Addison Rae had de eer om de winnaar van de Billboard Chart Achievement aan te kondigen tijdens de Billboard Music Awards. Ze was echter zo zenuwachtig dat ze een grote blunder maakte, waar ze meteen op werd afgerekend door haar fans.

De blunder van Addison Rae

Addison Rae mocht de award Billboard Chart Achievement uitreiken aan Harry Styles. Ze noemde echter de winnaar al op zonder de envelop te openen. Dit wil dus zeggen, dat ze van tevoren al wist dat Harry zou winnen. Dat is een grote blunder! In de podcast Mama Knows Best, die ze samen met haar moeder Sheri heeft, vertelt ze er meer over. Zo zegt ze: ‘Het was erg stressvol en ik moest me omkleden, toen ik weer op het podium kwam moest ik meteen de cue lezen en daardoor twijfelde ik, of ik de envelop wel moest lezen. Ik was te erg aan het nadenken en wist op den duur niet meer waar ik was, zo nerveus was ik!’ Het was de eerste keer voor Addison Rae en een foutje kan gebeuren.

Haar fans zagen het en de negatieve comments stroomden meteen binnen. Ze vond het zelf ook awkward, maar heeft ervan geleerd en weet nu beter voor de volgende keer. Goed zo Addison, stay positive!

Had jij de blunder van Addison Rae op tv gezien?

Lees ook:

Beeld: Instagram@addisonraee / Bron: Mtv.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • erectile dysfunction treatment
  erectile dysfunction treatment
  Reactie: is erectile dysfunction secondary to ptsd can erectile dysfunction be cured naturally erectile bands
  Beantwoorden
 • top erection pills
  top erection pills
  Reactie: erectile vacuum pump for sale erectile booster method reviews erectile boosting medication
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen