Friends cast

Oh my gosh: de serie Friends heeft nu een make-uplijn

De populaire serie Friends heeft genoeg merchandise om hun fans tevreden te houden. Denk aan een dekbedovertrek, mokken, kleding en nu dus ook een make-uplijn. We’re here for it!

Friends X Revolution

Het bekende make-upmerk Revolution maakt ons allemaal blij met een nieuwe make-uplijn van de serie Friends , die is gebaseerd op de iconische castmembers en gebeurtenissen uit de serie. Er zijn drie palettes uitgebracht die vernoemd zijn naar Monica, Rachel en Phoebe. Ze hebben ook allemaal een bijpassende lipstick en de namen in het palette passen bij hun iconic personage.

Rachel

In het Rachel-palet vindt je zachte, roze en neutrale tinten terug en de producten zijn vernoemd naar haar favoriete dingen, zoals shoppen, Barney’s en the 90’. Revolution heeft de lipstick van rachel zo ontworpen dat hij dezelfde kleur is als haar iconische 90’s lipdoHet is de perfecte mix van bruin en mauve, met een satijnachtige finish. 

Monica en Phoebe

Monica’s ooglook bestaat uit mooie intense aardetinten. De producten zijn vernoemd naar Tag, Chip en On A Break en haar lipstick is bruin-/nude-kleurig. De producten in het gekke Phoebe-palet zijn echt gebaseerd op haar funny karakter en met namen als Lobter, Flaky en Smelly Cat kun je wat heftigere kleuren verwachten voor de lipstick. Als kers op de taart zit er in de collectie ook een XL-oogschaduw palette met 27 kleuren. Deze make-uplijn is natuurlijk allemaal mooi verpakt in een Friends-designjasje. We love it!

https://www.instagram.com/p/CFXXtHiHZzF/

Wil jij deze musthave hebben? De hele Friends make-uplijn kun je shoppen op www.revolutionbeauty.com

Lees ook:

Beeld: Filmdepot.nl / Bron: Cosmopolitan.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen