New Music Friday

Oh no! Demi Lovato en haar verloofde Max Ehrich zijn uit elkaar

What happened? Wij zijn net zo in shock als jij… Lovebirds Demi Lovato en haar inmiddels ex-verloofde Max Ehrich zijn uit elkaar.

Demi Lovato en Max Ehrich zijn over en uit

Dit komt waarschijnlijk als een grote verrassing, maar Demi en Max zijn helaas uit elkaar. Afgelopen maanden showde de twee hun liefde op Instagram. Ze konden ze niet wachten om samen een toekomst op te bouwen en aan kindjes te beginnen. Het lijkt erop dat die droom in duigen valt, want ze zijn nog niet eens aan hun big fat wedding toe gekomen en het is al over en uit… What happened?

Langeafstandsrelatie

Demi Lovato en Max Ehrich zouden hun verloving hebben afgebroken, omdat er problemen in paradijs zouden zijn. Demi Lovato en Max Ehrich zouden hun verloving verbroken hebben door hun langeafstandrelatie. De twee zijn nu allebei in een ander deel van de wereld aan het werk en dat zorgde voor problemen in paradise… De twee gingen snel, woonden in korte tijd samen en verloofden zich in de coronaperiode. Voor Demi was dit geweldig, aangezien ze net uit een moeilijke periode uit haar leven kwam. Zouden ze dan toch te snel zijn gegaan in hun relatie?

Wij balen van de break-up, had jij dit zien aankomen?

Lees ook:

Beeld: Instagram @ddlovato/ Bron: rtl.boulevard.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen