Kylie Jenner ziekenhuis balmain

Oh no! Kylie Jenner in het ziekenhuis?!

Kylie Jenner ligt in het ziekenhuis… De girl zou vrijdag haar make-uplijn in samenwerking met Balmain lanceren, maar dat gaat nu niet lukken.

Kylie Jenner in ziekenhuis

De girl zegt in een berichtje naar Olivier dat ze ‘echt ziek en niet in staat om te reizen’ is. Ze heeft enorm veel last van de symptomen die horen bij een zware griep. Ze is supermisselijk en vaak duizelig. Ah no… Ze voelt zich zelfs zo slecht dat ze niet naar Parijs kan vliegen, waar haar make-uplijn met Balmain voor het eerst wordt gepresenteerd.

Make-uplijn lanceren

Over het missen van de lancering van haar make-uplijn, zegt ze: ‘Mijn hart is gebroken omdat ik dit moet missen, maar ik weet dat mijn geweldige team en mijn vrienden die in Parijs zijn voor het evenement, me zullen helpen om er in gedachten bij te zijn.’. Ook geeft ze aan supertrots te zijn op de make-uplijn, op ontwerper Olivier van Balmain en hun vriendschap, visie en creativiteit.

Kylie Jenner ziekenhuis

Fans denken dat Kylie Jenner zwanger is van een tweede. OMG! Wij zijn heel benieuwd, maar voor nu wensen wij Kylie Jenner veel beterschap toe en hopen dat ze snel uit het ziekenhuis is!

Beeld: Instagram @kyliejenner

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wist jij dit al?

Gerelateerde artikelen