caleb en hannah

OMG! Hannah en Caleb hebben een baby

Gelukkig is de spin-off uit en hoeven we niet voorgoed afscheid te nemen van de Pretty Little Liars. We blijven up-to-date van elk laatste nieuws van de girls en ook nu is het shockende nieuws naar buiten gebracht.

Pretty Little Liars: The Perfectionist

De spin-off van Pretty Little Liars kunnen we zelf helaas (nog) niet bekijken, maar het nieuws krijgen we wel mee. Zo verklapte Mona in de laatste aflevering van PLL: The Perfectionist, dat Hannah en Caleb ondertussen een baby hebben en Spencer en Toby gelukkig getrouwd zijn.

Stream an All New Pretty Little Liars: The Perfectionists on Hulu

Haleb update? YES, freaking, please.Spoby did what…?!!!!!!! Give it all.Stream the an all new episode of Pretty Little Liars: The Perfectionists on Hulu, freeform.com, or On Demand.

Geplaatst door Pretty Little Liars op Zondag 31 maart 2019

Come back?

Ook de tortelduifjes Ezra en Aria zitten tussen de poepluiers. Dit werd bekend door een gesprek tussen Aria en Alison. OMG! In het gesprek gaat het ook over een nieuw boek dat Aria heeft gepubliceerd, ze vertelt dat die verfilmd zal worden. De Pretty Little Liar sluit de conversatie af met: ‘Jullie komen allemaal naar de première in New York.’ Betekent dit dat we alle liars terug zullen zien? That would be pretty amazing!

Beeld: Instagram, Facebook, Twitter

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen