We zijn al weken in afwachting van de ontmaskering van de Black Hood. Nu is er een Riverdale-lover op onderzoek uit gegaan en ze heeft een theorie voor wie de Black Hood is!

SPOILER ALERT!

Sherrif Keller is hot!

Sherrif Keller was tot vorige week nog de hoofdverdachte. Maar dat hij het niet is, is nu wel zo goed als duidelijk. Hij ging ‘s nachts niet op stap om te moorden, maar om naar zijn affaire, de burgemeester, te gaan! (En hij bleek btw ook nog eens super hot te zijn!)

Hiram?!

Nu heeft een fan de telefoongesprekken tussen Betty en de Black Hood bestudeerd. Wanneer ze de toonhoogte van de stem van de Black Hood veranderd, lijkt die stem sprekend om iemand die we wel kennen: Hiram Lodge!!! Oordeel zelf maar:

https://twitter.com/Chloe1D/status/926243524235943936?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.girlfriend.com.au%2Friverdale-fan-theory-black-hood-hiram-lodge

Hoe dan?!

Hiram Lodge’s bruine ogen matchen niet met de groene ogen van de Black Hood, maar dit is wel een belangrijk bewijsstuk dat hij er iets mee te maken moet hebben. We zijn benieuwd….

Beeld: Twitter, BrunoPress.

Nog een Netflix-outfit nodig?

Shop ‘m hier!

[shoppable_snippet id=19ff]

LEES OOK: