OMG! Shawn zocht therapie voor zijn anxiety

Het nieuwe nummer van Shawn Mendes, In My Blood is één van zijn meest krachtige songs ever, omdat hij honest is over zijn struggle met anxiety. Enneh, blijkbaar is de boy er zelfs voor in therapie geweest!

Therapist

De angststoornis begon bij Shawn pas een jaar geleden. Om zijn anxiety onder controle te krijgen besloot hij te gaan praten met een therapeut en om meer open te zijn tegen zijn friends en family. ‘Ik werd me ervan bewust dat ik meer connected moest zijn met de peeps in mijn leven. Ik sloot mezelf steeds meer af van anderen, omdat ik dacht dat het zou helpen. Maar, ik kwam erachter dat opening up de enige manier is om erover heen te komen.’ Good that he knows, right?!

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Talk, Talk, Talk!

De Treat You Better zanger vertelt dat het superbelangrijk is om te praten over hoe jij je voelt, zodat je het beter begrijpt en er meer controle over hebt. ‘Alle pijn is tijdelijk. Het ding van anxiety is dat het lastig is voor anderen om het te begrijpen. Het is super random en it hits you when you don’t expect it. Soms duurt een aanval twee uur en soms een dag.’ Heftig! ‘The one thing that can be done is erover praten. En voor mij, om er een nummer over te schrijven. Het punt in In My Blood is dat no matter how long it lasts, je komt er uiteindelijk sterker uit!’ So keep that in mind!

Beeld: Brunopress, YouTube, Instagram (@shawnmendes)

[shoppable_snippet id=1fba]

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat vind jij van Shawns nummer?

Gerelateerde artikelen