temptation island

OMG: Zijn deze Temptation Island VIPS-koppels uit elkaar?

Er zijn pas drie afleveringen van Temptation Island te zien, maar velen denken al te weten welke koppels de relatietest niet hebben overleefd. Wat denk jij?

Thomas Cox en Yasmin Karssing

De geruchten dat Thomas en Yasmin al vóór hun deelname aan Temptation Island VIPSuit elkaar waren, ging al langer rond. Nu wordt er gezegd dat ze ook na hun deelname niet meer samen zijn… Zo heeft de boy een nieuw huis gekocht, terwijl hij eerst samenwoonde met zijn love Yasmin.

Fabrizio en Pommeline

Er verschijnen al maandenlang foto’s van Pommeline en Fabrizio waarop zij te zien zijn met andere. Zo had Fabrizio het erg gezellig met verleidster Julia en zagen we hoe Pommeline haar tattoo van haar verloofde liet weghalen. Sad!

Shirley en Damian

Al in de eerste aflevering van Temptation Island VIPS zagen we hoe Shirley in detail over haar relatie met Damian vertelde. Zo is ze er dan ook van overtuigd dat Damian vreemd zou gaan, alhoewel de mannelijke verleiders Shirley ook wel de mist in zien gaan…

Channah en Quentin

In april maakten Channah en Quentin bekend dat zij in verwachting zijn van hun eerste kindje. Zij zullen daarom ook eerder uit het spel stappen dan de andere koppels. Wel leek het even compleet fout te gaan tussen de twee door verschillende emotionele uitingen op Instagram. Oeps!

Beeld: Videoland, RTL, Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen